Világtörténelmünk mélyebb összefüggései

A vallások és az oktatás szándékosan félrevezeti az emberiség létrejöttével kapcsolatban az embereket. A hamis adat butaságot okoz. A butaság problémákat idéz elő. A problémák hangulat-romláshoz vezetnek. A hangulatromlás manipulálhatóságot eredményez. A manipulálhatóság pedig modernkori rabszolgákat hoz létre. (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

Minél kevésbé vagy jó hangulatú és tudatos, annál könnyebben lehet manipulálni. (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

Vagy kezedbe veszed az életed irányítását, vagy manipulált tudatlanná válsz. A döntés a Te kezedben van. (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

Az ember nem az ember farkasa, ezt csak az emberiség rejtett ellenségei terjesztik. (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

Az ember olyan lény, aki arra született, hogy higgyen. (Benjamin Disraeli - politikus, író)

A hitehagyott ember, csak vergődik az életben. Amint megszerezted a hitedet, elkezd jobbá válni az életed! (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

Azért hazudják, az embereknek, hogy csak egy életük van, hogy felelősség nélkül tegyenek mindent az életükben. Emiatt sok problémájuk van és boldogtalanná válnak. Így kész a végeredmény, létrehozták a manipulálható embereket, az élő robotokat. (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

Az életben az fog veled történni, amire programozod magadat, vagy amire mások programoznak. (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

Ha vezetsz embereket, befolyásolsz másokat. Ha vezetett vagy, befolyásolt vagy. Hogy eddig melyiket választottad, az a Te döntésed volt. De az is a Te döntésed, hogy innentől melyiket választod. (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

Nem az a lényeg, hogy milyen világban élsz, hanem hogy milyen világ él benned! (Popper Péter - pszichológus, pszichoterapeuta, egyetemi tanár)

Az ember annyit ér, amennyit változtat a világon. (André Malraux - regényíró)

HAMAROSAN ÚJABB VIDEÓK
HAMAROSAN ÚJABB VIDEÓK

A Homo Sapiensnek (félelemben lévő ember) az a legnagyobb baja, hogy fél és ezért nem boldog az élete. A Homo Novis (új ember) viszont nem fél. Az Aranykort a Homo Novis hozza létre. Érdekes módon a Homo Sapiens átalakulhat Homo Novissá. (Szedlacsik Miklós, mester-coach)


Ha még nem kapod díjmentes boldogságteremtő, életjobbító és tudatosságfejlesztő hírleveleinket,
akkor itt tudod kérni:

FIGYELEM:

  • Kérjük, ellenőrizd, hogy biztosan helyes-e az e-mail címed!
  • Ahhoz, hogy az információkat biztosan megkaphasd, kérjük, hogy vedd fel az e-mail fiókod címlistájára az info@fejlodesreszulettunk.hu e-mail címet.
  • Ha így sem kapsz levelet pár napon belül, és például citromail, t-online vagy freemail címmel regisztráltál, akkor kérjük, hogy regisztrálj újra egy másfajta e-mail címmel! Köszönjük szépen!

Nagyon sok szeretettel kívánunk Neked hasznos időtöltést és jó tanulást!

A "Fejlődésre születtünk" csapata nevében:

Asztalos Rita