TransferWise pénzátutalás

TransferWise pénzátutalás bankszámláról bankszámlára 1%-ért,
a legolcsóbban


A legolcsóbb és biztonságos pénzátutalás külföldről Magyarországra a TransferWise szolgáltatón keresztül történhet. Kattints az alábbi linkre!
https://transferwise.com/hu/

A TransferWise-on keresztül a következőképpen működik az utalás:

1. Regisztrálsz a https://transferwise.com/hu/ címen.

2. A TransferWise honlapján kiválasztod, hogy milyen devizából (18 lehetőség közül választhatsz) milyen devizába (36 lehetőség közül választhatsz) szeretnél utalni.

3. Megadod, hogy mekkora összeget szeretnél utalni. Ezt megadhatod az indító- vagy a céldevizában is.

4. Megadod, hogy kinek utalsz, a bankszámlaszámot IBAN formátumban, és a közleményt, amit szeretnél, ha megkapna a címzett az utaláshoz kapcsolódóan.

5. Megkapod a TransferWise indítódevizában vezetett számlájának adatait (HUF esetén ez a magyarországi Raiffeisen Banknál vezetett számla), ahova utalnod kell a megadott összeget, valamint egy kódot, amit az utalás közlemény rovatában kell megadnod.

6. Miután átutaltad az összeget, pár napon belül (HUF->EUR konverzió esetén általában kevesebb, mint 1 napon belül) megtörténik a konverzió, és a TransferWise átutalja az összeget a céldevizában vezetett számlájáról (EUR esetén ez az észtországi LHV Banknál vezetett számla) a kedvezményezettnek.

7. Az átutalás adatairól szóló visszaigazolást letöltheted a TranserWise honlapjáról PDF formátumban.