Pénzteremtés - pénzügyi sikerek
Itt add meg az alcímet

Ha van elég pénzed, egy nagy gonddal kevesebbed van. (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

A pénz hajszolása problémákat okoz. Ha boldog életet akarsz, ne a pénzért dolgozz, hanem az emberekért! (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

Te is ott szeretsz lenni, ahol megbecsülnek. A pénz is oda megy, ahol megbecsülik. (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

Elég bevétel feltétele:
1. Értékes, elcserélhető végtermék.
2. Szellemi, mentális tudás.
3. Tettek: hatékony reklám, hatékony értékesítés.
ÉSZT kell adni az embereknek, hogy boldoguljanak. (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

Amilyen mértékben az életében hozzáértő valaki az élete területein, olyan mértékben érzi jól magát a bőrében. Amilyen mértékben nem hozzáértő, olyan mértékben érzi rosszul magát a bőrében. (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

Ha az átlag felett akarsz élni, tegyél szert átlag feletti ismeretekre, és fejlessz ki magadban átlag feletti képességeket. (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

Ahhoz, hogy végérvényesen anyagi biztonságba kerülj, olyan tevékenységgel kell foglalkoznod, ami az emberek életét teszi jobbá, amiben profivá válhatsz, és a saját tulajdonod, hogy senki ne rúghasson ki. (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

Nem találkozhatsz olyan alkalmazottal, aki oda megy, ahova akar, azzal, akivel akar, akkor, amikor akar és addig marad, ameddig akar. Azért nem találkozhatsz, mert nincs ilyen alkalmazott. Csak a vállalkozók tudják ezt elérni és ott találkozhatsz ilyen emberekkel. (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

Csak akkor lesz tartósan elég pénzed, ha elég nagy az önbizalmad, az önbecsülésed és az önértékelésed. Ugyanis a pénzteremtés képessége arányos az önbizalom, az önbecsülés és az önértékelés mértékével. (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

Ha megteszed azokat a lépéseket, ami a pénz beáramlásához szükséges, a pénz be fog áramlani. (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

- Honnan jön a pénzed, amiből élsz?
- Az emberektől.
- Ha a pénz fontosabb számodra mint az emberek, soha nem lesz elég pénzed! (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

Sok problémád lesz a munkádban, ha nem tanulod meg a sikeres munkavégzés szabályait. (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

Ma már olyan világot élünk, hogy soha nem lesz elég pénzed, ha nem tanulod meg a pénzteremtést, és a pénzzel való helyes bánásmódot. (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

Csak az képes tisztességes úton tartósan elég pénzt teremteni, aki közvetlenül olyannal foglalkozik, amire az embereknek szükségük van. Alkalmazottként ezt nem tudod megtenni. (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

A gazdagság nem bűn, ha tisztességes úton jutottál hozzá. (Szedlacsik Miklós mester-coach)


Ha még nem kapod díjmentes boldogságteremtő, életjobbító és tudatosságfejlesztő hírleveleinket, akkor itt tudod kérni:

FIGYELEM:

  • Kérjük, ellenőrizd, hogy biztosan helyes-e az e-mail címed!
  • Ahhoz, hogy az információkat biztosan megkaphasd, kérjük, hogy vedd fel az e-mail fiókod címlistájára az info@fejlodesreszulettunk.hu e-mail címet.
  • Ha így sem kapsz levelet pár napon belül, és például citromail, t-online vagy freemail címmel regisztráltál, akkor kérjük, hogy regisztrálj újra egy másfajta e-mail címmel! Köszönjük szépen!

Nagyon sok szeretettel kívánunk Neked hasznos időtöltést és jó tanulást!

A "Fejlődésre születtünk" csapata nevében:

Asztalos Rita