Pénzteremtés - pénzügyi sikerek

Ha van elég pénzed, egy nagy gonddal kevesebbed van. (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

A pénz hajszolása problémákat okoz. Ha boldog életet akarsz, ne a pénzért dolgozz, hanem az emberekért! (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

Te is ott szeretsz lenni, ahol megbecsülnek. A pénz is oda megy, ahol megbecsülik. (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

Elég bevétel feltétele:
1. Értékes, elcserélhető végtermék.
2. Szellemi, mentális tudás.
3. Tettek: hatékony reklám, hatékony értékesítés.
ÉSZT kell adni az embereknek, hogy boldoguljanak. (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

Amilyen mértékben az életében hozzáértő valaki az élete területein, olyan mértékben érzi jól magát a bőrében. Amilyen mértékben nem hozzáértő, olyan mértékben érzi rosszul magát a bőrében. (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

Ha az átlag felett akarsz élni, tegyél szert átlag feletti ismeretekre, és fejlessz ki magadban átlag feletti képességeket. (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

Ahhoz, hogy végérvényesen anyagi biztonságba kerülj, olyan tevékenységgel kell foglalkoznod, ami az emberek életét teszi jobbá, amiben profivá válhatsz, és a saját tulajdonod, hogy senki ne rúghasson ki. (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

Nem találkozhatsz olyan alkalmazottal, aki oda megy, ahova akar, azzal, akivel akar, akkor, amikor akar és addig marad, ameddig akar. Azért nem találkozhatsz, mert nincs ilyen alkalmazott. Csak a vállalkozók tudják ezt elérni és ott találkozhatsz ilyen emberekkel. (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

Csak akkor lesz tartósan elég pénzed, ha elég nagy az önbizalmad, az önbecsülésed és az önértékelésed. Ugyanis a pénzteremtés képessége arányos az önbizalom, az önbecsülés és az önértékelés mértékével. (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

Ha megteszed azokat a lépéseket, ami a pénz beáramlásához szükséges, a pénz be fog áramlani. (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

- Honnan jön a pénzed, amiből élsz?
- Az emberektől.
- Ha a pénz fontosabb számodra mint az emberek, soha nem lesz elég pénzed! (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

Sok problémád lesz a munkádban, ha nem tanulod meg a sikeres munkavégzés szabályait. (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

Ma már olyan világot élünk, hogy soha nem lesz elég pénzed, ha nem tanulod meg a pénzteremtést, és a pénzzel való helyes bánásmódot. (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

Csak az képes tisztességes úton tartósan elég pénzt teremteni, aki közvetlenül olyannal foglalkozik, amire az embereknek szükségük van. Alkalmazottként ezt nem tudod megtenni. (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

Szabadnak lenni annyit jelent, hogy az ember a lehető legtöbb időt azzal tölti, amivel igazán szeret foglalkozni. [...] Ha sokat fogyasztanék, és nagy igényeim lennének, az egész életemet arra pazarolnám, hogy pénzt gyártsak az igényeim kielégítésére, így pedig nem lenne időm szabadon élni. (José "el Pepe" Mujica)

"Halálra unnám magam, ha mindig csak olyan dolgokat kéne végeznem, amelyekről tudom, hogy képes vagyok rájuk! Az az igazi kihívás, ha olyat teszel, amit addig még soha." (Gaál Viktor)

A gazdagság nem bűn, ha tisztességes úton jutottál hozzá. (Szedlacsik Miklós mester-coach)


Ha még nem kapod díjmentes boldogságteremtő, életjobbító és tudatosságfejlesztő hírleveleinket, akkor itt tudod kérni:

FIGYELEM:

  • Kérjük, ellenőrizd, hogy biztosan helyes-e az e-mail címed!
  • Ahhoz, hogy az információkat biztosan megkaphasd, kérjük, hogy vedd fel az e-mail fiókod címlistájára az info@fejlodesreszulettunk.hu e-mail címet.
  • Ha így sem kapsz levelet pár napon belül, és például citromail, t-online vagy freemail címmel regisztráltál, akkor kérjük, hogy regisztrálj újra egy másfajta e-mail címmel! Köszönjük szépen!

Nagyon sok szeretettel kívánunk Neked hasznos időtöltést és jó tanulást!

A "Fejlődésre születtünk" csapata nevében:

Asztalos Rita