Egészségmegőrzés
Itt add meg az alcímet

Ha nincs egészség, boldogság sincs. A boldogság, a szeretet, az egészség, az elismerés, a szabadság és az elég pénz hosszú távú együttléte. Az egészség és a boldogság megteremthető! (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

A tudomány mai állása szerint, a betegségek 85%-a lelki eredetű. Nem elég a tünetet megszüntetni a lelki okot is meg kell gyógyítani! (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

Mindenki azt kapja a sortól, amit érdemel. Legyél sokkal jobb és tegyél sokkal több jót és sokkal jobbat fogsz érdemelni és kapni a sorstól! (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

A betegség, a baleset, illetve családi és az anyagi probléma a tudatlanságból fakad. (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

A boldogság, azaz a szeretet, az egészség, az elismerés, a szabadság és a pénz tartós együttléte az élet célja. Ha nincs hozzá tudásod, nem éred el. (Szedlacsik Miklós, mester-coach)


Ha még nem kapod díjmentes boldogságteremtő, életjobbító és tudatosságfejlesztő hírleveleinket, akkor itt tudod kérni:

FIGYELEM!

  • Kérjük, ellenőrizd, hogy biztosan helyes-e az e-mail címed!
  • Ahhoz, hogy az információkat biztosan megkaphasd, kérjük, hogy vedd fel az e-mail fiókod címlistájára az info@fejlodesreszulettunk.hu e-mail címet.
  • Ha így sem kapsz levelet pár napon belül, és például citromail, t-online vagy freemail címmel regisztráltál, akkor kérjük, hogy regisztrálj újra egy másfajta e-mail címmel!
Köszönjük szépen!

Nagyon sok szeretettel kívánunk Neked hasznos időtöltést és jó tanulást!

A "Fejlődésre születtünk" csapata nevében:

Asztalos Rita