Személyiségfejlesztés

Ebben a világban vagy fejlődsz, vagy visszafejlődsz. A stagnálás a visszafejlődés kezdete. (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

Amilyen a személyiséged, ott tartasz az életedben. Fejleszd a személyiségedet, hogy többre vidd az életed területein. (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

Az emberek akkor válnak képessé boldogan élni, ha ismerik az élet legfontosabb szabályait és tudnak önmagukkal és másokkal bánni. (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

Ha tudod, hogy miért élsz - és teszed a dolgodat, amit tenned kell, és nem teszed meg, amit nem kell megtenned -, az élettől megkapod mindazt, amire szükséged van. (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

Nem fogod boldogan élni az életed, ha nem tanulod meg a Teremtő erővel való helyes bánásmódot. (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

Az élet egy folyamatos változás, egy kérdés van, hogy te jó vagy rossz irányba változtatod a saját életedet. (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

Változtasd meg Önmagad és megváltoztatod az életed! Ha jó irányba változtatod Önmagad, jó irányba változik az életed! (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

Maradj a jelenben, a gondolataid a mosttal foglalkozzanak! Semmit sem tehetsz, hogy megváltoztasd a múltat, a jövő pedig soha nem lesz pontosan olyan, amilyennek tervezed vagy reméled. A fájdalmad, a félelmed, a dühöd, a sajnálkozásod, a bűntudatod és az irigységed a múltban tartanak. A terveid és sóvárgásaid hiába vannak, ha a jelenben helytelenül cselekszel. Mindig a jeleneddel határozod meg a jövődet. (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

A tudatlanságodat használják fel arra, hogy befolyásoljanak. (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

Az életminőség tudás nélkül nem elérhető. (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

Boldoggá válsz, ha elsajátítod a boldogsághoz vezető ismereteket. (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

Csak azok az emberek érnek el igazi eredményeket, akik jelentős önbizalommal és határozott célokkal rendelkeznek, ismerik saját magukat, könnyen szót értenek más emberekkel, illetve tudnak a pénzzel is bánni. (Szedlacsik Miklós, mester-coach)


Cselekedni jövőkép nélkül, kemény munka. A jövőkép cselekvés nélkül, csak álom. Cselekvés jövőképpel, nagyszerű élet. (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

Kitűnőség az, ha egy szokásos dolgot szokatlanul jól csinálsz. (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

Az a helyzet, hogy aki élhetne az ember és életjobbítással és nem teszi, az a tapasztalat, hogy mindenféle nehézség és zaklatottság fogja a hatalmába keríteni. (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

Nem kaphatsz szeretetet, ha nem nyújtasz szeretetet. A szeretet mindig kockázatot rejt. Amikor szereteted kiterjeszted egy másik személyre, ezt mindig abban a reményben teszed, hogy az hasonló érzéssel viszonozza. Ám ha nem vagy hajlandó, hogy te ajándékozd meg először a vonzalmaddal, sosem fogod megismerni a viszonzott szeretet boldogságát. Fájdalmat okozhat, ha túlságosan szeretsz, de nyomorult lesz az életed, ha nem leszel képes eléggé szeretni. (Napoleon Hill)

Minél nagyobb a célhoz vezető akadály, annál nagyobb a dicsőség a cél elérésekor. (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

Ha az életed bármilyen területén sikereket akarsz elérni, a tudásszerzést nem úszod meg. (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

Ha akarsz valamit, egy dolgot mindig tarts észben: senki sem érheti el kiszemelt célját, ha nem látja azt. (Paulo Coelho)

Vedd célba a nagy célokat és minden álmod megvalósul. (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

Ha valaki azt mondja Neked: Te abban nem leszel eredményes, akkor ő a legnagyobb ellenséged. (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

Ha sikeres akarsz lenni, merned kell. (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

Az igazán sikeres embert nem mások teszik sikeressé, hanem önmagát teszi azzá. (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

Csak tudatos gondolatok és cselekvések által érhet el az ember tartós eredményeket. (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

Az elkövetett helytelen cselekedetért a sors boldogtalanságot ad cserébe. (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

Utunk irányát magunkban hordjuk, és magunkban égnek az örök sorsjelző csillagok. (Szerb Antal, író-irodalomtörténész)

Nem a csoda, hanem a helyes tettek segítenek a dolgokon. (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

Az élet értelme, hogy higgy önmagadban, és próbáld elfogadni az élet által nyújtott tanításokat, bármi is legyen az. De azt sem szabad elfelejtenünk, hogy az élet nem csupán egyfajta akadálypálya, amely a fejlődésünket kell hogy szolgálja. Az élet egy ajándék, amelyet ízlelgetni, élvezni és teljes egészében megélni kell." (Gordon Smith)

A pozitív jövőkép egy olyan álom, amely cselekvésre késztet. (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

Az álmaid, vágyaid nem azért vannak, hogy ne érd el. (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

A siker csak akkor látogat meg, ha képes vagy pozitív elvárásokkal viszonyulni hozzá. (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

A tudás hatalom, ha képes vagy használni! (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

Mindenkinek az az életfeladata, hogy egyre bölcsebbé váljon. (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

Fejleszd a személyiségedet, hogy többre vidd az életed területein. (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

Csak a tudatosság juttat a tartósan boldog élethez. (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

A személyiségedet és a képességeidet csak akkor fogod mindig továbbfejleszteni, ha van egy folyamatosan növekvő csapatod, akik előtt akarsz járni. (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

Vigyázz! Ne az legyél, akinek látnak - hanem az, akinek Te akarod látni magadat. (Müller Péter)

Ha a félelmeidre hallgatsz, úgy fogsz meghalni, hogy soha nem tudod meg, milyen nagyszerű ember válhatott volna belőled. (Robert Harold Schuller)

Légy az, aki vagy, de ne forogj folyton saját éned körül. Ne csapd be magad. Fogadd el, hogy nem vagy hős, és ne fontoskodj. Dolgozz gyengeségeiden. De ne ragaszkodj hozzájuk. Engedd el őket. Fogadd el magadat kuszaságaiddal és ellentmondásaiddal együtt. Mert csak akkor jutsz tovább, ha el tudod viselni magadat. Csak akkor leszel emberi. Az tud másokhoz is jó lenni, aki önmagával irgalmas.

Aki tudatos, az tud áldássá válni mások számára. Ne foglalkozz tehát azokkal az elvárásokkal, melyeket mások támasztanak veled szemben. Élj önállóan, és ne hagyd, hogy a külső nyomás határozzon meg. Ne igazodj, hanem keresd az összhangot a benned lévő legmélyebb maggal - és nemcsak önmagaddal fogod megtalálni a harmóniát, hanem mindig ki is tudod majd azt sugározni. Keress mély kapcsolatokat, és fogadd azokat ajándékként: a barátságban és a szerelemben. Higgy minden szeretetben - juss annak mélységére. Csak a szíveddel látsz jól. (Anselm Grün)

SZÓRAKOZZ EGY KICSIT!

Szórakozz egy kicsit! Lazítsd el magad! Élvezd az életet!

Nem kell mindig olyan átkozottul komolynak és józannak lennünk. Nem kell annyit tűnődnünk, elmerülnünk a problémáinkban, nem kell annyira ragaszkodnunk azokhoz a merev szabályokhoz, melyeket mások vagy mi magunk

jelölünk ki. Nem temetés ez, hanem élet. Érezd benne jól magad! Végy benne részt! Kísérletezz! Kockáztass! Légy spontán! Ne foglalkozz folyton azzal, hogy helyesen cselekedj, és mindig azt tedd, amit kell! Ne aggasszon annyira, mit gondolnak, vagy mit mondanak mások! Az az ő dolguk, nem a tiéd. Ne félj annyira attól, hogy hibázol! Ne légy olyan félős és

illedelmes! Ne gátold magad! Ezeket a zsarnoki szabályokat mások erőltették ránk, mi pedig hagytuk.

Teljesen emberi lénynek teremtettek. Elláttak érzelmekkel, vágyakkal, reményekkel, álmokkal. Egy élettől duzzadó, izgatott, örömre éhes gyermek búvik meg bennünk. Hagyjuk, hogy előjöjjön! Hagyjuk élni! Hagyjuk örülni - és ne csak szombat esténként egy-két órára! Vigyük magunkkal mindenhová, hagyjuk, hogy segítsen élvezni az élet ajándékait, emberi mivoltunkat!Olyan sok szabály van. Oly sok szégyennel éltünk együtt. Holott semmi szükség rájuk. Jó kis agymosást kaptunk! Itt az ideje, hogy felszabadítsuk magunkat. Ne aggódj! Időben megtanuljuk, amit kell. Addig sem fogunk eltévedni. Csak annyi történik, hogy élvezni fogjuk az életet. Élvezzük, és megtapasztaljuk lényünk egészét. Bízhatunk magunkban. Megengedhetünk magunknak egy kis kísérletezést. Kapcsolatban

állunk Felsőbb Erőnkkel. Ő vezet minket, de egy fagyott, élettelen tárgyat nem lehet vezetni. Meg sem lehet mozdítani.

Szórakozz egy kicsit! Lazíts! Szegj meg néhány szabályt. Azt pedig ne engedjük, hogy mások megbüntessenek. És mi se

büntessük többé magunkat. Éljünk, ameddig élünk, és itt vagyunk!

Ma megengedem magamnak, hogy szórakozzam. Lazább leszek, hiszen tudom, hogy nem fogok ettől összetörni. (Melody Bettie)

Az élet értelme, hogy higgy önmagadban, és próbáld elfogadni az élet által nyújtott tanításokat, bármi is legyen az. De azt sem szabad elfelejtenünk, hogy az élet nem csupán egyfajta akadálypálya, amely a fejlődésünket kell hogy szolgálja. Az élet egy ajándék, amelyet ízlelgetni, élvezni és teljes egészében megélni kell." (Gordon Smith)

Nem vagyok naiv, csak mert remélem a csodákat.

Nem vagyok beképzelt, csak ismerem az értékeim.

Nem vagyok önző, csak elvárom, hogy azt kapjam, amit adok.

Nem vagyok gyáva, csak kerülöm a fölösleges összetűzést.

Nem vagyok szívtelen,

... amiért nem tudok sok mindenkit

szeretni úgy, ahogy azt elvárnák tőlem.

Nem vagyok kétszínű, csak megmondom az igazat.

Nem vagyok érzelgős, csak mert meg tudok hatódni.

Ha szeretsz, - viszonozom, ha nem szeretsz nem érdekel!

Ha kinevetsz, nem bánom.

Ha pletykálsz rólam egyszer ezt a rosszat úgyis visszakapod az élettől!

Én, én vagyok és ilyen is maradok!

A lelki szépség olyan varázsfényt kölcsönöz az ember egész valójának, hogy az egyszerű megjelenésével meghódítja a szíveket, és barátokat szerez anélkül, hogy tudná!

"The spiritual beauty gives a magnificent luster to the wholeperson, and its simple appearance conquers the hearts, and makes friends without knowing it!"

Bármilyen területén az életednek, ahol sikereket szeretnél elérni, szükséged van arra irányuló, használható tudásra. Mindegy, hogy az a munkád, vagy a családod vagy a hobbid, ha sikert akarsz bármiben elérni, a tudásszerzést nem úszod meg! (Szedlacsik Miklós, mester-coach)


Ha még nem kapod díjmentes boldogságteremtő, életjobbító és tudatosságfejlesztő hírleveleinket, akkor itt tudod kérni:

FIGYELEM:

  • Kérjük, ellenőrizd, hogy biztosan helyes-e az e-mail címed!
  • Ahhoz, hogy az információkat biztosan megkaphasd, kérjük, hogy vedd fel az e-mail fiókod címlistájára az info@fejlodesreszulettunk.hu e-mail címet.
  • Ha így sem kapsz levelet pár napon belül, és például citromail, t-online vagy freemail címmel regisztráltál, akkor kérjük, hogy regisztrálj újra egy másfajta e-mail címmel! Köszönjük szépen!

Nagyon sok szeretettel kívánunk Neked hasznos időtöltést és jó tanulást!

A "Fejlődésre születtünk" csapata nevében:

Asztalos Rita