Ki is Abraham?

Esther és Jerry Hicks (2007.)
Esther és Jerry Hicks (2007.)

Nemfizikai lények, lelkek szeretetteli csoportja,  akik egy amerikai házaspáron, a médium Esther Hicks-en és férjén, Jerryn keresztül állnak kapcsolatban 1985 óta az emberiséggel. Azért egyesítették energiáikat, hogy megismertessék mindenkivel a vonzás törvényét, melynek segítségével mindenki megteremtheti álmai életét.

Ez a médiumi kapcsolat kezdetben úgy működött, hogy Abraham - Jerry kérdéseire - Esther levegőbe betűket rajzoló orrával válaszolt, később a számítógépe billentyűzetén és ujjain, végül a saját hangján keresztül nyilatkozott meg. Miután másoknak is beszéltek róla, kialakult az a mai napig is tartó gyakorlat, hogy Esther rendszeresen, előadóteremnyi hallgatóság előtt közvetíti Abraham válaszait a személyesen feltett kérdésekre. Ezekből a szemináriumokból könyvek, dvd-k készülnek, amikhez a honlapjukon (www.abraham-hicks.com) hozzá lehet jutni.

Magyarra lefordított legismertebb könyveik:

  • Esther és Jerry Hicks: Új életet kezdhetsz I. II.
  • Esther és Jerry Hicks: Kérd és megadatik! I. II.

Letöltés:


  • Esther és Jerry Hicks: A vonzás törvénye
  • Esther és Jerry Hicks: Az érzelmek megdöbbentő ereje

Számtalan videó megtalálható a YouTube-on, ma már magyar fordítással is. Szívből ajánlom Neked őket!

A történelem folyamán csak a "beavatottak" ismerték, de ma már bárki megismerheti a vonzás törvényét. 1985 óta nagyon sok író és tréner magáévá tette és beépítette tanításaiba az Abrahamtól érkező tanításokat - ezekből mutat be egy csokorra valót például a 2007-ben megjelent "A titok" (The secret) c. film és könyv.

Persze - mint az alábbi videóból kiderül - még most sem áll sokaknak az érdekében, hogy az IGAZI TITKOT megismerje és kamatoztathassa az emberiség...