Eredményes gyermeknevelés, örömteli szülő-gyermek kapcsolat

Olyan világot élünk, hogy a gyermekedben nem sok örömöd lesz, ha nem tanulod meg a gyerekkel való helyes bánásmódot. (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

Különösen szeressétek a gyermekeket! Mert vétek nélkül valók, mint az angyalok. A mi örömünkre vannak a világon, hogy jobbá tegyék a szívünket! (Dosztojevszkij - író)

A leszületésed előtt azért választottad a szüleidet, hogy megélhesd azt, amit gyerekként megéltél. Felnőttként már nem hivatkozhatsz arra, hogy a szüleid rosszul neveltek. A felnőttkori életed felelőssége teljes egészében a tied. Ha nem azt az életet éled, amit szeretnél, Te tetted azzá és nem más. (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

Sok minden van, amit szívesen adnék Neked...

Szeretnék Neked bölcsességet adni, de azt csak a múló évek hozhatják meg.

Szeretnék Neked sikert adni, de annak csak akkor van értéke, ha megdolgozunk érte.

Szeretnék Neked boldogságot adni, de az oda vezető utat mindenkinek magának kell megtalálnia.

De van egy olyan ajándék, amit adhatok Neked, amely mindig veled lesz és az nem más, mint az én szeretetem..

A Szeretet meleg, mint a kályha. Odatartod a tenyeredet, és érzed. Felé fordítod az arcod, és sugárzik.

Egy ember körül, aki szeret, más légkör van. Meleg van!

Kívánom, hogy ezt a meleget egész évben érezzétek magatok körül!

Nincs nehézség, amelyet elegendő szeretet le nem gyűr, nincs kór, amelyet elegendő szeretet meg nem gyógyít, nincs ajtó, amelyet elegendő szeretet ki nem nyit, nincs szakadék, amelyet elegendő szeretet át nem hidal, nincs fal melyet elegendő szeretet földre nem rombol, nincs bűn, amelyet elegendő szeretet meg nem vált.

Nem számít, milyen mély a baj gyökere, milyen reménytelen a kilátás, milyen kusza a szövevény, milyen nagy a hiba. A szeretet kiteljesedése mindet megoldja. Bár eléggé tudnátok szeretni, nem volna nálatok boldogabb és hatalmasabb a földön. (Emmet Fox: Hegyi beszéd)

Nem véletlenül születtél a szüleid családjába. (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

Úgy fogod érezni, hogy a szülőd nem szeret eléggé, ha nem szerzed meg a szülőkkel való helyes bánásmód tudását. (Szedlacsik Miklós, mester-coach)


Ha még nem kapod díjmentes boldogságteremtő, életjobbító és tudatosságfejlesztő hírleveleinket, akkor itt tudod kérni:

FIGYELEM:

  • Kérjük, ellenőrizd, hogy biztosan helyes-e az e-mail címed!
  • Ahhoz, hogy az információkat biztosan megkaphasd, kérjük, hogy vedd fel az e-mail fiókod címlistájára az info@fejlodesreszulettunk.hu e-mail címet.
  • Ha így sem kapsz levelet pár napon belül, és például citromail, t-online vagy freemail címmel regisztráltál, akkor kérjük, hogy regisztrálj újra egy másfajta e-mail címmel! Köszönjük szépen!

Nagyon sok szeretettel kívánunk Neked hasznos időtöltést és jó tanulást!

A "Fejlődésre születtünk" csapata nevében:

Asztalos Rita