Eredményes gyermeknevelés, örömteli szülő-gyermek kapcsolat
Itt add meg az alcímet

Olyan világot élünk, hogy a gyermekedben nem sok örömöd lesz, ha nem tanulod meg a gyerekkel való helyes bánásmódot. (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

Különösen szeressétek a gyermekeket! Mert vétek nélkül valók, mint az angyalok. A mi örömünkre vannak a világon, hogy jobbá tegyék a szívünket! (Dosztojevszkij - író)

A leszületésed előtt azért választottad a szüleidet, hogy megélhesd azt, amit gyerekként megéltél. Felnőttként már nem hivatkozhatsz arra, hogy a szüleid rosszul neveltek. A felnőttkori életed felelőssége teljes egészében a tied. Ha nem azt az életet éled, amit szeretnél, Te tetted azzá és nem más. (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

Nem véletlenül születtél a szüleid családjába. (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

Úgy fogod érezni, hogy a szülőd nem szeret eléggé, ha nem szerzed meg a szülőkkel való helyes bánásmód tudását. (Szedlacsik Miklós, mester-coach)


Ha még nem kapod díjmentes boldogságteremtő, életjobbító és tudatosságfejlesztő hírleveleinket, akkor itt tudod kérni:

FIGYELEM:

  • Kérjük, ellenőrizd, hogy biztosan helyes-e az e-mail címed!
  • Ahhoz, hogy az információkat biztosan megkaphasd, kérjük, hogy vedd fel az e-mail fiókod címlistájára az info@fejlodesreszulettunk.hu e-mail címet.
  • Ha így sem kapsz levelet pár napon belül, és például citromail, t-online vagy freemail címmel regisztráltál, akkor kérjük, hogy regisztrálj újra egy másfajta e-mail címmel! Köszönjük szépen!

Nagyon sok szeretettel kívánunk Neked hasznos időtöltést és jó tanulást!

A "Fejlődésre születtünk" csapata nevében:

Asztalos Rita