Gyakori kérdések és válaszok

1. Nincs időm, hogy személyesen ott legyek a képzéseken!

Ez a képzés az elfoglalt emberek számára kiváló megoldásokat ad!
Nem szükséges személyesen részt venni a képzéseken. Otthonról, online is lehet követni a tanításokat élőben és felvételről is.

Minden anyag elmenthető, így többször visszahallgatható. Tehát nagyon kényelmesen, például utazás, sport, házimunka, stb... közben is lehet tanulni!

Amikor azt hallod valakitől: erre nincs időm, mindig tudd, hogy azért nincs ideje rá, mert nem tartja annyira fontosnak azt a valamit, hogy időt szánjon rá. Hiszen mindenkinek csak arra van ideje, amire időt szakít magának, és mindenki csak arra szakít időt, amit fontosnak tart!

2. Külföldön élek, szerdán és vasárnap sem tudom hallgatni az élő képzést!

A képzésünk bármilyen távolságból is teljes értékűen megoldható!

A tananyag felvétele letölthető az internetről.

A személyre szóló segítséget és a felmerülő kérdéseket pedig előre egyeztetett időpontban rugalmasan meg tudjuk oldani Viberen, WhatsAppon, Skype-on, Facebookon is.

3. Tanulni szeretnék, de sem coachingolni, sem szervezni nem szeretnék másokat!

A tanításainkat minden tanuló arra használja, amire szeretné. Aki csak a saját életében akarja használni, azt sem fogja megbánni. 
Sem a coachingolásra, sem a szervezésre vonatkozóan nincs semmilyen kötelezettség. Mindenki szabadon választ, s a döntését bármikor megváltoztathatja.

4. Kicsi babám van, mellette is megoldható?

IGEN!

Nagyon sok kismama arra használja az időt, amíg a pici növekszik, hogy képezze magát. Ez nemcsak az Anyukának és a család többi tagjának tesz jót, hanem a baba nevelését is segíti.

Jobb Anyuka, jobb Apuka tud lenni, aki nálunk tanul!

Ráadásul amikor a gyermek alszik, azt az időt is lehet használni tanulásra - de az ébren töltött időben is lehet hallgatni. Együtt, a kicsivel. El sem hinnénk milyen jót teszünk ezzel a gyerekünknek!

5. Nem akarom elkötelezni magam 3 évre!

Rugalmasak vagyunk! Nincs kötelezettség. A szabadság az egyik legfontosabb irányelvünk. Bárki bármikor elkezdheti és bármikor abbahagyhatja a képzést.

Van lehetőség újrakezdésre is.

6. Én 70 éves vagyok, nem nekem való már a tanulás!

Van 80 év feletti tanulónk is - és terveink szerint sok 100 év feletti tanulónk is lesz! Egészségesek és bölcsek lesznek, akik segítik a fiatalabb generációt, hogy Nekik könnyebb legyen az életük!

Ez a tudás nemcsak fiatalít, hanem egészségesebbé is tesz és olyan célok elérését teszi lehetővé, amit sokan már feladtak!

70 éves kor után is lehet egészséges, értelmes, hasznos életet élni! Nálunk meg lehet szerezni a tudást ehhez is!

További kérdéseidre választ kaphatsz a hivatalos honlapunkon is. Keresd a PPH/"Válaszok a kérdésekre" c. menüpontot!