Őrületes bónusz ajándék MA ÉJFÉLIG

Ha ma éjfélig (2017. dec. 29.) elindulsz iskolánkban a
270 órás, 500.000 Ft-ot érő LIFE coach szemeszterrel,
akkor ezt mindössze 90.000 Ft-os tandíjért meg tudod szerezni és most ráadásul bőséges AJÁNDÉKÖZÖN vár rád!


PLUSZ: A LIFE COACH SZEMESZTER mellé INGYEN:

AJÁNDÉKBA adunk 5 másik, egyenként 30 órás és darabonként 200.000 Ft-ot érő
coach képzést, melyeknek a tandíja nálunk összesen 45.000 Ft volt,
DE már nem rendelhető. Csak most, BÓNUSZKÉNT tudsz hozzájutni!

ŐRÜLETES BÓNUSZ!!!
150 órányi olyan coach képzéshez juthatsz most hozzá INGYEN, ajándékként,
ami már nem rendelhető! Más módon nem lehet hozzáférést szerezni!


AZ AJÁNDÉKOK LISTÁJA:

1. Meg akarod végre ismerni az ÉLETFELADATODAT? Tudni akarod, mi a dolgod?
S másoknak is segítenél ebben?

  • A 30 órás, 200.000 Ft-ot érő NÉVMISZTIKA coach képzést (hivatalos neve: Személyiségfejlesztő coach) MOST ajándékba kaphatod!!!

Ha ismered, hogy miért születtél erre a bolygóra, csak akkor tudod jól érezni magad a bőrödben! Ha másoknak is segítesz ebben, azzal még nagyobb jót teszel => etikus vagy => az égiek plusz védelmet, plusz energiát, plusz életerőt, plusz egészséget, plusz boldogságot adnak cserébe!
Ezt így sehol máshol nem hallottam még, pedig több helyen tanultam, mégis itt értettem meg azt, amit más tanulmányokban hiába kutattam.

Az elindulás részleteiért kattints ide (és válaszd a 90.000 Ft-os tandíjat)!


2. FOGYNI akarsz? LESZOKNÁL a cigiről, az alkoholról? ...vagy másnak segítenél ezekben?

Saját, vagy családtagod betegsége miatt MAGAD ALÁ KERÜLTÉL? Elveszítetted a reményt?
Nem látod a kiutat? Minden ENERGIÁD ELFOGYOTT?

  • A 30 órás, 200.000 Ft-ot érő EGÉSZSÉGTEREMTŐ coach képzést MOST ajándékba kaphatod!!!

Ez a tudás segít megérteni azt az egyszerű és logikus testi működést, ami biztosítja a fogyás, vagy leszokás sikerét - szenvedés nélkül!

Illetve megérteti, hogy ennek hiánya miért vezet magától értetődően a fogyni vagy leszokni akarás bukásához, s biztosítja a szenvedést is!

Ezt sehol máshol nem hallottam még - ezért gondolom azt, hogy TE sem hallottad, hacsak nem voltál itt ezen a képzésen...

Mindezek mellett az egészség, illetve a betegség törvényszerűségeit is megismerheted, ami többünknek segített egészségesebbé illetve egészségtudatosabbá válni! Nemcsak azokat, amiket máshol lehet tanulni. Teljesen ÚJ, máshol nem tanított elveket is megismerhetsz!

Az elindulás részleteiért kattints ide (és válaszd a 90.000 Ft-os tandíjat)!3. PÁRKAPCSOLATOD miatt depis vagy? Dühöngsz miatta? Rossz a hangulatod?

  • A 30 órás, 200.000 Ft-ot érő PÁRKAPCSOLAT coach képzést MOST ajándékba kaphatod!!!

Ez a tudás tanulói közösségünkben rendszeresen segít megjavítani és boldoggá tenni a párkapcsolatokat!
Nagyon rossz kapcsolatot is 2 hónap kitartó tanulással és a tanultak alkalmazásával, folyamatos személyes konzultációval boldoggá tette egy kedves tanulótársam!

Az elindulás részleteiért kattints ide (és válaszd a 90.000 Ft-os tandíjat)!4. GYERMEKE(I)D miatt állandó stresszben vagy? Azt gondolod rossz anya/rossz apa vagy?

  • A 30 órás, 200.000 Ft-ot érő GYERMEKNEVELÉS coach képzést MOST ajándékba kaphatod, ami már számtalan szülőnek segített jobb anyává/apává válni és boldogabb gyermeke(ke)t nevelni...

Az elindulás részleteiért kattints ide (és válaszd a 90.000 Ft-os tandíjat)!♣ 5. KOMMUNIKÁLNI akarsz végre a TEREMTŐDDEL? Nem akarsz közvetítőre (jósra, asztrológusra, tisztánlátóra) várni?

  • A 30 órás, 200.000 Ft-ot érő KOMMUNIKÁCIÓS coach képzést MOST ajándékba kaphatod, ami már sokunknak segített közvetlen kapcsolatot teremteni és tisztán értelmezni a Teremtő üzeneteit!

Ha csak egyszer is átélted már azt az állapotot, amikor tisztán, érthetően, tudatosan kommunikálsz a Teremtővel, de még nem tudod bármilyen helyzetben használni ezt a képességet, akkor habozás nélkül, csak ezért az egyetlen képzésért is teljes gőzerővel elkezdenél tanulni és gyakorolni!

Az elindulás részleteiért kattints ide (és válaszd a 90.000 Ft-os tandíjat)! 

A LIFE coach szemeszter 9 havi témáját ITT TALÁLOD.
Tudnod kell, hogy ezek sehol máshol nem kapható képzések!
Azonos néven található tanfolyamok - máshol 500 ezer forint plusz áfás tandíjtól indulnak és nem egy helyen az egymillió fölé emelkednek. Az óraszámuk is alacsonyabb, mint nálunk.
Az iskolánk médiumi és látói képességekkel rendelkező előadója,  Szedlacsik Miklós által átadott tudás a Teremtő által korrigált és kiegészített tudás. Így a világon EGYEDÜLÁLLÓ COACH KÉPZÉS!


Kellemes és hasznos időtöltést, sok szeretetet kívánok hozzá!

Üdvözlettel:

A "Fejlődésre születtünk" csapata nevében:

Asztalos Rita